vrouyr 2 Favorieten Navigation
More than a century of rugs and trust
More than a century of rugs and trust
 

COLLECTION HIGHLIGHTS

Sahar Tessudo

Eucalyptus

Desert II grey gold

Kilim

Did you know that N. Vrouyr…

verschillende samenwerkingen met artiesten erop heeft zitten? Onder andere met Philip Aguirre, Ysbrant, Carla Arrocha, Ives Maes, Tina Gillen, Narcisse Tordoir, Walter van Beirendonck, KRJST, Mekhitar Garabedian, Viviane Tahan,
na meer dan 30 jaar samenwerken, een shop in shop Tufenkian Artisan Carpets opende in 2016?
de tapijten van Tufenkian op maat en in alle vormen kan laten knopen?
1

Dagboek Van Een Tapijthandelaar

Dagboek van een tapijthandelaar is geen handleiding over tapijten en ook geen reisgids over Iran, al wordt een reis doorheen dit land beschreven. Het is een ode aan een prachtig en avontuurlijk beroep, waarvan oude gebruiken en gewoonten langzaam beginnen te verdwijnen. Dagboek van een tapijthandelaar is enerzijds samengesteld uit dagboeknotities van Vrouyr in 1999, anderzijds uit fragmenten van lezingen en voordrachten die hij gaf.

Reiniging en Restauratie

Wij dragen de uiterste zorg voor de reiniging en herstelling van uw tapijten. Alles gebeurt ter plaatse en nooit in onder aanneming. Voor ondertapijt kan u eveneens bij ons terecht.

Etnische en Decoratieve Objecten

Ontdek ons gevarieerd aanbod in etnische voorwerpen en decoratieve elementen die uw interieur kunnen personaliseren.

Presentatie

Alle tapijten kunnen vrijblijvend aan huis gepresenteerd worden. Selecteer online of in onze winkel. Wij staan u graag bij met advies.


Oosterse tapijten, antiek, hedendaags en design, kelims en textiel uit Iran, Turkije, Nepal, Afghanistan, China, Armenië enz. Exclusiviteiten: tapijten van o.a.Tufenkian, Odegard, Haynes Robinson (Sahar) en eigen producties en maatwerk. Sinds 1920 in Antwerpen, België.
Herstellen en reinigen van tapijten in eigen atelier.

FORTHCOMING ART FAIR

VISIT US AT BRAFA 2016

van 23 januari tot 3 januari 2016

View Details

LATEST NEWS

NEW GOODS ARRIVED FROM IRAN

Bezoek de tentoonstelling Sarkis met Paradjanov met tapijten uit collectie Vrouyr. Villa Empain van 24/09/2015 tot en met 31/01/2016.
Franklin Rooseveltlaan 67, 1050 Brussel.

Read more