Valeriana by Stephanie Odegard

ref: 30709

10000-25000 EUR

271 x 365 cm
8' 10⁷/₁₀" x 11' 11⁷/₁₀"
ketting en inslag: katoen
pool: wol
Nepal

Alle kleuren van de foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Alle prijzen en afmetingen vermeld op de website, zijn louter indicatief en niet bindend. Mogelijks zijn sommige tapijten die nog online staan, niet meer beschikbaar in de showroom.

Zowel de eigenschappen van de fijn gesponnen wol en het onopvallend samenbrengen van betoverende tinten maakt van de Odegard-tapijten iets heel bijzonder. Een klasse tapijten die zich opvallend onderscheidt van alle andere.



 

Stephanie Odegard

Artist Image
© Dit ontwerp is auteursrechtelijk beschermd
Exclusiviteit.
Hedendaagse Nepalese productie.
Zowel de eigenschappen van de fijn gesponnen wol en het onopvallend samenbrengen van betoverende tinten maakt van de Odegard-tapijten iets heel bijzonder. Een klasse tapijt dat zich opvallend onderscheidt van alle andere.
Sinds 1987 produceert en importeert Stephanie Odegard collecties van uitzonderlijke tapijten die de markten van de Verenigde Staten hebben veroverd. Het combineren van aloude traditie met de hedendaagse westerse smaak, gebruik makende van de beste kwaliteiten, maken haar werk uniek.

Stephanie Odegard is ook erg sociaal geëngageerd. Ze is een directeur van Rugmark, een stichting ten bate van de tapijten knopers, waarin Odegard het grootste aandeel heeft in de VS. De stichting let erop dat er geen kinderarbeid te pas komt bij het knopen van de tapijten. De opbrengsten gaan dan ook naar het onderwijs en welzijn voor kinderen. Alle Odegard tapijten dragen ook het Rugmark label.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK