Sahar Tessuto by Haynes Robinson

ref: 38894 nt013018

10000-25000 EUR

303 x 403 cm
9' 11¹/₄" x 13' 2⁵/₈"
ketting en inslag: katoen
pool: wol
India

Alle kleuren van de foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Alle prijzen en afmetingen vermeld op de website, zijn louter indicatief en niet bindend. Mogelijks zijn sommige tapijten die nog online staan, niet meer beschikbaar in de showroom.

Haynes Robinson

Artist Image
Een betoverende collectie ontworpen door de Amerikaan Haynes Robinson en geknoopt in kleine dorpjes uit het zuiden van Iran.
Robinson, de dichter die de kleuren doet spreken, zet de wevers uit Zuid-Iran voor een uitdaging met zijn hedendaagse creaties. Nadat hij de schets heeft ontworpen, laat hij de plaatselijke wevers vrij spel. Zij brengen dan op horizontale weefgetouwen persoonlijke interpretaties. De gesponnen wol is doordrenkt met sensuele kleuren van planten, vruchten en bloemen. Vervolgens knopen de vrouwen tevens speels en liefdevol de thema’s die Robinson hun heeft toevertrouwd. De Sahar-tapijten zijn het verhaal van een ontmoeting, die resulteert uit een spontane en authentieke samen- en wisselwerking.

Na het grote succes van Sahar de laatste jaren, is de productie van de collectie overgegaan naar atelier werk in India. De ervaren Iraanse producent garandeert nog steeds een onvergelijkbare kwaliteit voor deze schitterende collectie.
De tapijten kunnen nu ook op maat besteld worden. De collectie wordt regelmatig aangevuld. Een exclusiviteit.

Sahar wordt in verschillende kwaliteiten geknoopt:
Prijzen van €700 tot €2.000/m²

© Deze ontwerpen zijn auteursrechtelijk beschermd

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK