Moonflower by Annabelle von Georg

ref: 39033 moonflower

10000-25000 EUR

220 x 320 cm
7' 2⁵/₈" x 10' 6"
ketting en inslag: katoen
pool: wol en zijde
Nepal

Alle kleuren van de foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Alle prijzen en afmetingen vermeld op de website, zijn louter indicatief en niet bindend. Mogelijks zijn sommige tapijten die nog online staan, niet meer beschikbaar in de showroom.

M2R is een label voor hoogstaande, handgeknoopte design tapijten.

Marcel Müller werkte meer dan 15 jaar in het vak en bekleedde verschillende leidinggevende posities binnen internationale ondernemingen. Zo kwam hij wereldwijd in nauw contact met verschillende stijlen, ontwerpen en filosofieën en werd hij, omringd door inspirerende mensen.

In 2022 startte hij zijn eigen grensverleggende collectie. M2R is het resultaat van zijn passie voor dit artisanale vakmanschap dat resoluut omgaat met hoogwaardige materialen met oog voor duurzaamheid.

De VIVA CON AQUA collectie is ontstaan in samenwerking met deze Hamburgse vzw. Met de ontwerpen van deze collectie, willen de zes artiesten hun steun aan het project getuigen. Een deel van de opbrengst van de collectie ondersteunt actief projecten om drinkbaar water in afgelegen dorpen in Nepal en India te verdelen. M2R werkt ook samen met STEP, een Zwitsers fair trade label die menswaardige werkomstandigheden garandeert voor de wevers.

Annabelle von Georg

“Een gordijn is een gordijn is een gordijn. Ik ben niet de eerste die dat zegt.
Tijdens het schilderen koester ik de rust en kalmte terwijl ik kleuren meng, ze op het doek uitspreid en het stuk zie evolueren. Ik verken de mogelijkheden van abstractie, de interactie van kleuren en vormen. Tegelijkertijd overlaad ik mijn werken zelden, in plaats daarvan geef ik ruimte aan gereduceerde figuren en composities om ze hun volledige potentieel te laten ontplooien.
Kunst is niets meer en vooral niets minder dan een ruimte van vrijheid in mijn ogen.”
Annabelle von Georg

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK