Zodiac by Bob Verhelst

ref: zodiac

200 x 300 cm
6' 6³/₄" x 9' 10¹/₈"
ketting en inslag: katoen
pool: wol

Alle kleuren van de foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Alle prijzen en afmetingen vermeld op de website, zijn louter indicatief en niet bindend. Mogelijks zijn sommige tapijten die nog online staan, niet meer beschikbaar in de showroom.

Bob Verhelst

Artist Image
Bob Verhelst studeerde in 1979 af aan de modeafdeling van de Koninklijke Academie van Antwerpen. Hij studeerde met mode-iconen als Ann Demeulemeester en Dries Van Noten. Hij specialiseerde zich in theaterkostuums in Polen en vervolgde zijn studies aan de privéschool Ente Morale in Rome waar hij afstudeerde in mode- en theaterkostuums.
Sindsdien is Bob Verhelst een gerenommeerd art director en ontwerper die voor verschillende projecten in de interieur- en kunstindustrie heeft gewerkt. Vooral zijn talent om visueel aantrekkelijke ruimtes te creëren bepaalt zijn reputatie. Hij werkte nauw samen met Maison Martin Margiela in Parijs, voor voor Cartier, Hermès, voor Victor&Rolf en nog veel meer. Als scenograaf ontwierp hij vele tentoonstellingen voor musea in binnen- en buitenland, MoMu (Antwerpen), Musée des Arts décoratifs (Parijs), Landesmuseum (Zürich), Modemuseum Marseille, om er maar een paar te noemen.
Hij is dol op nieuwe uitdagingen en samenwerken met Serax en N. Vrouyr hoort daar ongetwijfeld bij!

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK