vrouyr 2 Navigation

Over Ons

N.Vrouyr biedt een zeer ruime keuze aan antieke, semi-antieke en recente tapijten uit landen als Iran, Turkije, Afghanistan, Armenië, India, Nepal, China, Tibet, de Kaukasus en het Atlasgebergte.

Een selectie van moderne en design tapijten is eveneens aanwezig. Verschillende artiesten uit binnen- en buitenland werken met N.Vrouyr samen.

Het aanbod grote maten (d.w.z. van 12 m² tot 30 m² en meer) is uitzonderlijk.

Textiel en etnografica (tentbanden, paardendekken, tassen, suzani, borduurwerken, enz.) vindt u bij Vrouyr2, onze winkel naast ons.

Alle tapijten kunnen vrijblijvend bij u gepresenteerd worden en u we kunnen u adviseren bij het inrichten van uw woning.

Mogelijk kopen we uw oude tapijten of nemen ze in consignatie. Contacteer ons hiervoor. Ook voor expertises en taxaties kan u bij ons terecht.

Kinderarbeid is onaanvaardbaar. Het is de plicht van zowel de handelaar als de consument om alles in werk te stellen om de producties te bannen die voortkomen uit ateliers zonder enige zin voor ethiek. Het zijn vaak de kinderen die slachtoffer zijn van de “laagste prijs”.

N.Vrouyr geeft resoluut de voorkeur aan werkplaatsen die op sociaal vlak de nodige verplichtingen nagaan.

N.VROUYR IS LID VAN :

CINOA
Koninklijke Kamer van Antiquairs van België
Belgische Kamer van Deskundigen in Kunstvoorwerpen
SYNTRA (Staatsonderwijs. Zaakvoerder Ch. Vrouyr geeft reeds meer dan 20 jaar cursus Tapijten)
BSOT (Bundesverband der Sachverständigen für orientalische, handgeknüpfte Teppiche und Flachgewebe e.V.)

  • logo cinoa
  • logo chambre antiquaires be
  • logo art-expert
  • logo syntra
  • logo bsot

Virtual tour